Karnawał na talerzu – 5 pomysłów na finger food

24 stycznia 2018

Karnawał na talerzu – 5 pomysłów na finger food

Cake popsy, pity rozmarynowe, pudding chia, paluchy z ciasta francuskiego, czy faszerowane ogórki? To obowiązkowe propozycje w menu każdego przyjęcia, szczególnie w trwającym obecnie karnawale. California Prune Board przygotowała 5 pomysłów finger food – łatwe i ciekawe przekąski z wykorzystaniem słodkiej, suszonej śliwki kalifornijskiej. Przekonaj się jak łatwo przygotować te niewielkie dania, które z pewnością zostaną docenione przez Twoich Gości.

Cake pops ze śliwkami kalifornijskimi

CPB_Cake_pops_ze_sliwkami_kalifornijskimi_2_big

Przepis znajdziesz tuhttps://californiaprunes.pl/recipe/cake-pops-ze-sliwkami-kalifornijskimi/

Pity rozmarynowe z kurczakiem i sałatką ze śliwki kalifornijskiej 

dsc_9400

Przepis znajdziesz tuhttps://californiaprunes.pl/recipe/pity-rozmarynowe-kurczakiem-salatka-ze-sliwki-kalifornijskiej/ 

Pasta z tuńczyka ze śliwkami kalifornijskimi, chilli, kolendrą na zielonych ogórkach 

dsc_6551-pasta-z-tunczyka-ze-sliwkami-kalifornijskimi

Przepis znajdziesz tuhttps://californiaprunes.pl/recipe/pasta-tunczyka-ze-sliwkami-kalifornijskimi-chilli-kolendra-skorka-cytrynowa-zielonych-ogorkach/ 

Paluchy z ciasta francuskiego z pastą ze śliwek kalifornijskich 

cpb_paluchy_3

Przepis znajdziesz tuhttps://californiaprunes.pl/recipe/paluchy-ciasta-francuskiego-pasta-ze-sliwek-kalifornijskich/ 

Pudding chia z musem ze śliwek kalifornijskich i bitą śmietaną 

cpb_pudding_chia_1

Przepis znajdziesz tuhttps://californiaprunes.pl/recipe/pudding-chia-musem-ze-sliwek-kalifornijskich-bita-smietana/